22 mayo 2015


En Xàtiva va tenir lloc el cap de setmana del 16 al 17 de maig la final autonòmica de Voleibol Cadet femení organitzada per la Federació Valenciana de Voleibol i el Club Voleibol Xàtiva. En aquest campionat es donaven cita  els quatre millors equips de la categoria. Entre ells destacaven les xiques del CV Elx-Salesians, pertanyents a 1º i 2º de l’ESO del col·legi San José Artesà, sub-campiones la temporada passada.

Tant Salesians- Elx com a CV Benidorm van arribar a la trobada del diumenge havent derrotat als seus rivals, la qual cosa donava al partit vertader caràcter de “final”. No va defraudar el joc dels dos rivals. Partit per a recordar ple de moments emocionants. El millor joc i la serenitat en els moment finals va fer que les xiques de Salesians s’alçaren amb al triomf per un atapeït 3 a 2. Alegria desbordant per a les jugadores, entrenadors i  nombrosos pares que van acompanyar a l’equip. Una victòria que serveix de recompensa al gran esforç realitzat durant tota la temporada.

Com a fi de festa les jugadores van poder presenciar en directe la gran trobada de voleibol femení entre les seleccions absolutes d’Espanya i la República Dominicana que es va disputar a continuació en el mateix pavelló  de Xátiva. Aquest espectacle esportiu, veure jugadores de nivell internacional, les fotos amb la selecció,  van fer sens dubte d’aquest dia una jornada inoblidable.

Com a campiones de la Comunitat participaran en el Campionat d’Espanya Cadet que se celebrarà a Esplugues de Llobregat (Barcelona)  del 16 al 21 de juny.

També et pot interessar …