21 mayo 2015

El passat divendres  15 de maig, després de la novena de Maria Auxiliadora, va tenir lloc pels carrers de Pozoblanco una cursa solidària per al projecte que les ONGD salesianes duen a terme a la República Centreafricana amb "Espais de pau". La cursa, organitzada pel col·legi Salesià, es trobava dins de les activitats programades enguany en honor a Don Bosco amb motiu del Bicentenari.

Els participants van donar un euro per al projecte solidari per la seva inscripció. Com identificació, els participants van rebre una samarreta amb motiu del Bicentenari; aquestes samarretes eren dels quatre colors de l’Oratori: vermell, groc, blau i verd.

A les 21: 30h es va donar el tret de sortida a una multitud de mil cinc-centes persones de tota classe d’edat, gènere i condició. La cursa va recórrer la distància de tres quilòmetres pels carrers més emblemàtics del poble. L’esdeveniment va ser coordinat per Sebastián Sánchez, professor del centre.

Després de la cursa, que va discórrer sense cap tipus d’incident especial a ressenyar, es va organitzar una singular rifa entre els participants amb lots d’alimentació típics de la comarca i altres donacions, dins d’un ambient festiu amenitzat per José Mª Migallón, professor del centre, amb una barra i música; tot administrat per salesians cooperadors, membres de l’AMPA i Llars Don Bosco i joves del centre juvenil Magone.

Agraïments a tots els participants ia l’organització per la bona marxa de l’activitat. Agraïment també als centres educatius ia les associacions i clubs esportius de la localitat per l’àmplia difusió realitzada, la seva implicació i l’extraordinària participació. Agraïments especials a l’Ajuntament de Pozoblanco, a l’empresa Belloterra, a la cooperativa olivarera Olipe, a l’agència Cultura Viajes i al Club Maratón Pozoblanco.

Don Bosco es va sentir rejovenit amb aquesta cursa solidària a Pozoblanco.
 

També et pot interessar …