15 mayo 2015

El 2 de juny a les 20 hores Joves i Desenvolupament realitzarà un Concert Benèfic en el Saló d’Actes del Club Informació d’Alacant, en el qual es comptarà amb l’actuació de l’excel·lent grup musical Albaladre.
 
La recaptació del Concert serà destinada a la Campaña #StopNaufragios, acció que pròximament Joves i Desenvolupament engegarà amb la finalitat de sensibilitzar sobre la realitat de les persones que moren ofegades en el mar tractant de fugir de la misèria, així com a projectes educatius i de formació que oferisquen oportunitats de futur a aquestes persones, moltes d’elles joves.
 
“Des de Joves i Desenvolupament volem fer una crida a la necessitat de tornar la mirada a les causes que originen aquests viatges desesperats, posant l’accent en la importància de la cooperació al desenvolupament en els països d’origen i el nostre compromís de treballar per a portar esperança i oportunitats” afirma l’organització.
 
L’entrada al Concert és un donatiu de 3 euros que es realitza el mateix dia del concert, si bé, qualsevol persona interessada a fer una donació major o realitzar un Donatiu per a l’anomenada Fila Zero, pot fer-ho igualment.

També et pot interessar …