13 mayo 2015

A càrrec de Bernabé Martín, professor i coordinador TIC de Salesians Atocha, el taller va comptar amb la participació de responsables de titularitat de centres, professors i mestres, i va voler mostrar que creativitat, talent i digitalització són una combinació perfecta per a l’aula a més de ser una necessitat a l’escola del segle XXI.
 
La papiroflèxia és un dels talents de Bernabé Martín. Les seves habilitats doblegant paper han captat l’atenció dels seus alumnes i, al seu torn, els ha ensenyat matemàtiques, llengua, ciències i trucs de màgia.
 
El seu altre talent i interès és el món digital. Amb el material digital de edebéON i la infinitat de recursos a la pàgina web, Martín opina que cal educar-los en el món de les noves tecnologies. Els nens són nadius digitals però han d’aprendre a buscar la informació, ser crítics amb el que troben i valorar el contingut que aconsegueixen d’Internet.
 
Al taller Desplega el teu talent! Bernabé Martín va dinamitzar una activitat que practica usualment amb els seus alumnes; aquesta vegada ho va fer de professor a professor i va convidar els assistents a fer una papallona de paper, penjar-la al bloc del taller i compartir idees inspiradores sobre com ha de ser la nostra escola.
 
Poder ensenyar alguna cosa que ens apassiona es reflecteix en la manera que aprenen els nostres alumnes.
 
El taller Desplega el teu Talent! fa un pas endavant i demostra que, amb els nostres talents, podem aprendre d’una manera diferent i aconseguir el millor de cada alumne i el millor de cada professor.
 
Us convidem a conèixer més de les jornades visitant el bloc:

 

 

També et pot interessar …