13 mayo 2015

La ONGD Solidaridad Don Bosco va presentar el passat mes de novembre la campanya educativa "Viu en pro-social. Actituds per a una vida solidària "per millorar actituds i valors relacionats amb la solidaritat des d’una perspectiva prosocial.

Dins de les múltiples iniciatives educatives es va llançar el curtmetratge "La Ley de Snell", una història amb personatges inconnexos que s’entrecreuen moguts principalment per l’individualisme i l’egoisme, per al treball amb l’alumnat. Tots els que ho desitgessin podien gravar les seves propostes de final, incorporant a la història les actituds prosocials que han anat treballant a l’aula.

Finalment s’ha presentat el tancament oficial de l’ONGD a la història amb l’aparició de nombroses cares conegudes entre els quals destaquen artistes del món de la cançó com Joana Jiménez, Álvaro Díaz, José Manuel Soto o El Arrebato, periodistes com Pepe Da Rosa o Ana Ruiz, de la televisió com Los Morancos, Mariano Peña, Juan y Medio, Anabel Pantoja, Enrique Sánchez o Ken Appledorn, del deporte como Monchi, Pepe Mel o Javi Nemo, i de la tauromàquia com Francisco Rivera Ordóñez. Tots han volgut mostrar la prosocialitat, portant a la pantalla el benefici a les altres persones sense esperar res a canvi.

Aquesta campanya, posada a disposició de la Inspectoria Maria Auxiliadora, compta amb una àmplia selecció de materials didàctics a la web generando ciudadanía i l’elaboració de dos curtmetratges que serveixen com a fil conductor dins d’aquesta proposta innovadora. 
 

També et pot interessar …