13 mayo 2015

Més de 1350 participants han conviscut i han competit a bàsquet, futbol-11, futbol-5, voleibol i tennis-taula, acompanyats per joves voluntaris de Torí. Unes jornades esportives que deixen empremta en els participants per la rica convivència i la pràctica d’un esport educatiu. El Rector Major, don Ángel Fernández Artime, en la seva salutació escrita, ha recordat que "Caminar junts, vol dir que ens eduquem mútuament, aportant cada un el do que som.Significa que ens comprometem a fer el nostre camí per seguir creixent, els adults i vosaltres els joves, prestant atenció, simpatia i preocupació per l’altre, en els camps de joc i en cada moment de la nostra vida diària, compartint els anhels, desitjos i compromisos que omplen de sentit les vostres joves vides ".

Els joves esportistes han pogut visitar el Sant Sudari, exposat en aquest Bicentenari de Don Bosco, a la catedral i recórrer Valdocco. El Rector Major recordava en la seva salutació: "Em sembla important que, en les vostres jornades a Torí, en arribar a Valdocco us sentiu a casa vostra, beneficiaris d’aquella font d’amor pels joves que era i continua sent Don Bosco".

La Basílica de Maria Auxiliadora va acollir l’eucaristia de tots els participants en els Jocs, presidida per l’Inspector del Piemont.

D’ Espanya hi han estat presents 148 participants d’obres de SDB i FMA d’Aranjuez, Madrid, Majadahonda, Sevilla i València.

La Mare General Yvonne Reungoat ha saludat també als participants: "M’agradaria que sentiu present a Don Bosco que us parla al cor, us aplaudeix per l’entusiasme amb què viviu l’activitat esportiva en sana competició, sense arrogàncies, pel que fa als més febles, elegits com a amics preferits i no "esportistes residus", com diu el Papa Francesc.

 

També et pot interessar …