12 mayo 2015


“Don Bosco ens uneix. 200 anys”

Al voltant de 900 escolars provinents dels centres educatius de Salesians Sant Vicent Ferrer i Salesians Juan XXIII, s’han donat cita en la plaça de Dins d’Alcoi per a celebrar el Bicentenari del naixement de Don Bosco.

Sota el lema “Don Bosco ens uneix. 200 anys” els alumnes de les diferents etapes educatives (Educació Infantil, Primària, AÇÒ, Cicles Formatius de Grau Mitjà i FPB) han participat en la confecció d’un puzle gegant amb la figura del fundador dels Salesians i amb el ball i l’himne del Bicentenari.

L’acte ha començat amb la lectura d’un manifest previ a les paraules de l’alcalde d’Alcoi, Antonio Francés, que acompanyat pel regidor d’Educació, Manuel Gomicia, ha destacat la importància de la presència Salesiana a Alcoi des de fa quasi noranta anys i ha demanat als alumnes que conserven el record d’un moment tan singular i emotiu.

Després de la confecció del puzle, ha intervingut Mario Pardos, director del col·legi Sant Vicent Ferrer, que ha animat als presents al fet que siguen “bons cristians i honrats ciutadans” i d’aqueixa manera fer-li el millor regal a Don Bosco pel seu 200 aniversari.

A continuació, ha pres la paraula Vicente Enrique Picó, director de la Presència Salesiana a Alcoi i director del col·legi Juan XXIII, que ha qualificat l’acte com a històric, doncs mai abans s’havia realitzat semblant concentració d’alumnes i alumnes salesians a Alcoi.

També et pot interessar …