11 mayo 2015

El col·legi salesià San Francisco de Sales de Còrdova va acollir durant el cap de setmana del 9 i 10 de maig la trobada d’Oratori i Centres Juvenils de la federació andalusa de centres juvenils "El Patio" en la que més de 1500 joves, procedents de diferents punts d’Andalusia i Extremadura, van prendre part de dues jornades de formació i convivència amb nombroses activitats esportives i lúdiques.

Els joves participants, representants de més de 30 centres juvenils integrats en les presències que els Salesians i les Salesianes tenen repartides pel sud d’Espanya, van aprofundir en la jornada de dissabte a la formació com a animadors que ocupen diferents llocs de gestió o voluntariat dins el organigrama del centre juvenil i de les activitats de pastoral de la casa.

Els blocs formatius que es van treballar van ser "Lideratge i gestió d’equips de treball", "Un nou horitzó, marc de referència de Pastoral Juvenil" i "Protagonisme i responsabilitat dels joves en l’associacionisme", i van comptar amb l’objectiu de prendre consciència de la rellevància de la unitat d’acció.

Durant la jornada de diumenge es van dur a terme les activitats lúdiques i esportives en una jornada que va començar a les 10 h amb la celebració de l’Eucaristia i va comptar amb la presència i la salutació de la Sra. Luisa María Arcas González, regidora delegada d’Educació l’Ajuntament de Còrdova, Francisco José Pérez i Maribel Barreda, coordinadors de Pastoral dels Salesians i les Filles de Maria Auxiliadora, Miguel Canino, director de Salesians Còrdova, i Maika Martínez, presidenta de la Federació El Patio.

La jornada va finalitzar a les 18 h amb la cloenda dels tallers i el lliurament de trofeus a les competicions esportives.

També et pot interessar …