7 mayo 2015

La setmana passada, diversos canals de televisió van entrevistar representants de Salesians Sarrià per conèixer el nostre punt de vista sobre la situació de la Formació Professional, així com per donar a conèixer els projectes més innovadors dels nostres alumnes.

El dimarts 28 d’abril, en el programa L’Illa de Robinson d’EL PUNT AVUI TV van entrevistar Miguel A. Buendia, coordinador de Grau Mitjà, per parlar sobre la Formació Professional Dual. Buendia va explicar en què consisteix, i va insistir que el paper fonamental en aquest àmbit és de les empreses, que s’han d’implicar i veure com una inversió de futur aquesta etapa d’aprenentatge dels alumnes a l’empresa. 

Dimecres 29 d’abril, en el marc de la II edició del Mercat de Tecnologia organitzada per l’Escola Universitària Salesiana de Sarrià (EUSS) va ser en el programa Connexions Barcelona de BTV on van entrevistar a Maria José Fernández, professora del Grau Superior de Disseny i edició de publicacions impreses i multimèdia, i també a Mireia Rojas, alumna del grau. Ambdues van presentar els projectes de packaging més innovadors fets a Salesians Sarrià pels alumnes, a partir dels reptes que se’ls havien plantejat, aplicant la creativitat i la innovació sense oblidar, això sí, la seva funcionalitat. Alguns d’aquests projectes han estat guardonats recentment.

 

Al final de la connexió també s’entrevistà a Joan Ramón Molero, responsable de comunicació i promoció de l’EUSS que explica la filosofia innovadora del Mercat de Tecnologia. 
 

També et pot interessar …