4 mayo 2015

El passat 22 d’abril, en el marc de la Fira Hispack, es van atorgar els Premis Liderpack, que escullen els millors envasos i elements de PLV (publicitat en el lloc de venda) del 2014 a Espanya, en el qual participaven 92 treballs. D’aquests, el millor pack “Disseny Jove” va ser per al treball presentat per Dani Cruz i David Orti, alumnes de Salesians Sarrià.

Els alumnes del cicle Disseny i Producció Editorial van dissenyar un pack promocional per a l’enviament postal de copes de cava, que protegeix en tot moment el producte de vidre fins al moment de l’obertura del paquet. El pack, dissenyat en cartró ondulat reciclat, no té cap altre element protector addicional, i un cop retirada la part superior l’usuari pot retirar directament les copes.

La fira Hispack, Saló Internacional de l’Embalatge, va tenir lloc a Barcelona els dies 21 al 24 d’abril, per presentar les darreres novetats en maquinària d’envàs i embalatge; matèries primeres i materials innovadors, així com, les innovacions en etiquetatge, codificació i  marcatge, processos finals del packaging.
 
Un altre aspecte molt present al saló va ser la PLV, que ha adquirit una gran importància al sector per ser un dels factors diferencials que promouen la decisió de compra. Consulteu totes les fotos aquí

També et pot interessar …