30 abril 2015

El mes d’abril Salesians Cádiz ha tornat a ser solidari a amb una nova campanya de recollida d’aliments, organitzada pel Centre Juvenil Bosco (CJB). L’operació quilo "Tiberiades" va ser possible gràcies a l’organització duta a terme des del CJB i també, gràcies a la col·laboració de les nombroses famílies que la van fer en els supermercats propers al col·legi San Ignacio, i del nucli antic de la ciutat, i dels feligresos que en nombroses parròquies també han aportat el seu granet de sorra per arribar fins als 3387 quilos d’aliments.

La campanya es va iniciar a les portes dels comerços propers al centre educatiu amb els diferents grups de fe del Centre Juvenil, des ADS 1 i endavant, amb els seus respectius animadors continuant a les portes de diferents supermercats tant d’extramurs com del centre de la ciutat .

L’operació va culminar duent a terme la recollida d’aliments i de donatius a les portes de moltes de les esglésies per destinar-los a la campanya salesiana. És d’agrair la col·laboració de tants voluntaris que en algun moment han estat disponibles, especialment per a les tasques de transport en cotxe des dels supermercats fins al col·legi, i l’empaquetat en el mateix.

El nombre de destinataris de la Campanya s’ha ampliat aquest any perquè a més de Càritas, com en anys anteriors, altres grups de la ciutat com les Hermanas de la Cruz o la Fundación Virgen de Valvanuz, es veuran beneficiats d’aquesta acció solidària.

 

També et pot interessar …