30 abril 2015

Amb motiu del "Bicentenari del Naixement de Sant Joan Bosco", la comunitat educativa de la casa salesiana d’Antequera va organitzar el passat dijous 23 d’abril a les seves instal·lacions la III Jornada Musical de portes obertes.
 
Es va presentar als centres educatius assistents una gran mostra de l’oferta musical de la ciutat malaguenya, alhora que es va aproximar la figura de Don Bosco als alumnes participants. Van assistir a aquest esdeveniment més de tres-centes persones entre alumnes, músics col·laboradors i personal docent.

Van participar els següents organismes i associacions: Taller Bicentenario del Nacimiento de San Juan Bosco  amb Alba Jambrina Mulas i el Sdb. Juan Francisco Rubio; Escuela Municipal de Música de Antequera amb un taller de vent organitzada per D. Manuel Ruiz Campos;  Banda de Orquesta i Tambores Amigos de la Música de Antequera; Orquesta de Pulso y Púa de la  Sociedad Excursionista Antequerana; La  Agrupación Instrumental Ntra. Sra. de Gracia de Archidona; Taller de Canto: Lourdes López Vargas  i Carmen Sánchez Rodríguez; Escuela Universitaria de Magisterio María Inmaculada, amb Juan Salvador Alba Moyano, profesor de Magisterio, i un grup d’alumnes: Carmen Torres  Lerena, Paula Podadera García, Hna. Ana Gutiérrez  Blanco, María Isabel Gómez Gómez, María Luque López, Samuel Plasencia Goddy i Pablo López Repullo; Las  bandes de Rock: “G-Rock”,  bandes constituides per alumnes del Colegio Sagrado Corazón de Jesús Salesianos Antequera i banda de rock del  I.E.S. Els Colegials dirigits per Javier Bermúdez Cascos; Taller organitzat per la Asociación Tuna Universitaria de Magisterio (Málaga); Taller de ball organitzat per Gimnasio “TAMA” amb María  Blanco Cordón  i  Judith Corro Martínez ; Taller de corda:  Violí, organitzada per Dª Lourdes Violeta Peláez Ruiz i  Violonchelo per  D. José María Cuadra Pérez; Taller de Viento Madera organitzat per   Dª María Teresa Sevillano Ordoñez i taller de ball organitzat per Mónica Guerrero Ruz.
 
Des del Col·legi Salesià d’Antequera s’estenia després de la jornada l’agraïment per l’excel·lent participació i resposta que han tingut les diferents associacions, especialment l’Excm. Ajuntament d’Antequera, institucions educatives com a Escola Municipal de Música d’Antequera, Banda de Cornetes i Tambors "Amics de la Música d’Antequera", Agrupació Instrumental Mare de Déu de Gràcia de Archidona, Orquestra de Pols i Pua de la Societat Excursionista Antequerana i persones que representen l’oferta musical d’Antequera.

Igualment, van agrair l’assistència dels diferents centres educatius: Col·legi San Francisco Javier "La Salle", Col·legi Ntra. Sra. De la Victoria, Col·legi Mª Immaculada, CEIP Reina Sofia, C.E.I.P. Infant D. Fernando, Confraria Estudiants, que juntament amb el Col·legi Salesià "Sagrado Corazón de Jesús", organitzador de l’esdeveniment, van convertir la jornada en una tarda de trobada i convivència, fent viure als escolars moments màgics, musicals i inoblidables.
 
 

També et pot interessar …