27 abril 2015

Aquest dissabte, 25 d’abril, la casa de les Salesianes de Sant Andreu ha acollit la Festa dels Esplais 2015, organitzada per la Federació de Centres Juvenils Don Bosco de Catalunya, que engloba tant a Salesians com a Salesianes. 

A la trobada hi han participat al voltant de 440 persones, entre infants i animadors, procedents de 12 centres de la Fede, amb l’objectiu de compartir una jornada lúdica de convivència i fraternitat treballant els valors entre els més joves, i sempre sota la “batuta” i el carisma de Don Bosco, marcat per l’alegria, l’ acollida i la confiança.
 
Julio Pedraza, president de la Federació de Centres Juvenils don Bosco de Catalunya (FCJDBC) ens explica la dinàmica de la jornada. 
 

Per a Isabel Pérez, provincial de les Salesianes de la Inspectoria Mare de Déu del Pilar, és molt emotiu que aquesta trobada d’infants i joves hagi tingut lloc a la casa salesiana de Sant Andreu, que enguany celebra els 40 anys del seu naixement.  

 La Festa dels Esplais ha comptat amb tot tipus d’ activitats, i els gegants no s’han volgut perdre l’ocasió de fer-se presents i dedicar un ball a tots els assistents.
 

També et pot interessar …