24 abril 2015

La Família Salesiana de Jerez es va congregar per celebrar el bicentenari del naixement del seu pare i mestre. En un ambient festiu , alegre , típicament salesià , van evolucionar les nombroses activitats programades que van tenir lloc a tres escenaris : Prada d’instal·lacions poliesportives municipals annexes a l’Estadi de Chapín , Casa Maria Auxiliadora de les Filles de Maria Auxiliadora i Casa Manuel Lora Tamayo de Salesians de Don Bosco.

A Chapín , tots els alumnes salesians d’Educació Infantil , van donar bon compte d’una vetllada molt completa d’activitats esportives i recreatives. El mateix va passar a Maria Auxiliadora , on la totalitat de nois i noies escolaritzats en Educació Primària van compartir una convivència inoblidable al més pur estil de Don Bosco i Mare Mazzarello.

Salesians Manuel Lora Tamayo va ser el punt de trobada de l’alumnat salesià de Secundària , Batxillerats i Formació Professional. Els majors van gaudir amb competicions esportives , zumba , barbacoes i diverses atraccions : bou mecànic i gladiadors.

A Jerez de la Frontera , quatre Cases conformen la realitat salesiana . Dues d’elles : " Maria Auxiliadora " i " Sant Joan Bosco " pertanyen a Filles de Maria Auxiliadora , i les altres dues : " Pare Torres Silva " i " Manuel Lora Tamayo " , són titularitat de Salesians de Don Bosco.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

També et pot interessar …