21 abril 2015


Dissabte passat, 18 d’abril, la comunitat salesiana a Aragó va celebrar conjuntament el bicentenari del naixement de Don Bosco

La celebració va començar amb una eucaristia en l’altar major de la Basílica del Pilar de Zaragoza. Filles de Maria Auxiliadora, salesians, associacions de Maria Auxiliadora, salesians cooperadors, pares i educadors, antics alumnes, de les presències salesianes de Monzón, L’Almunia, Huesca i Zaragoza van compartir aquesta eucaristia presidida pel provincial salesià Cristóbal López, concelebrada per diversos salesians i amenitzada pel cor de l’Associació juvenil Trobada d’Amics.
Una vegada finalitzada l’eucaristia, la celebració continue en la casa de les salesianes, en el  popular barri de San José, on després d’un popular menjar aragonés com són les molles del pastor, es va poder gaudir de jocs i activitats, recordant el oratori de Don Bosco.

En el teatre del centre va tenir lloc la “vetlada salesiana”, que va començar amb la intervenció de la provincial de les filles de Maria Auxiliadora, Isabel Pérez qui va donar la “bona vesprada” per a continuar amb activitats organitzades per joves de les diverses cases. L’acte va acabar amb un manifest de tots els grups i la solta de globus.

Per a la família salesiana ha sigut un dia de festa i agraïment a Déu, des d’aquestes línies volem agrair a tots els que han fet possible aquest dia i especialment als nombrosos xiquets i joves de les diferents cases que van participar amb gran il·lusió.

El pròxim acte serà el diumenge 17 de maig amb motiu dels 75 anys de la presència de la casa dels salesians a Saragossa.

 

També et pot interessar …