17 abril 2015

A la presentació de l’obra estaran presents, a més de l’autor i de don Ángel Fernández, Rector Major dels Salesians,  l’arquebisbe de Madrid, monsenyor Carlos Osoro; el provincial de la Inspectoria Santiago el Mayor dels Salesians, Juan Carlos Pérez Godoy; i la directora de Romana Editorial, Carmen Magallón.

L’obra
 
El llibre tracta de "fer present a Don Bosco en l’actualitat", tal com assenyala Ángel Expósito a l’inici de l’entrevista. El diàleg de l’autor amb el desè successor de Don Bosco, el primer espanyol, condueix a abordar els grans temes d’actualitat a la llum del carisma salesià.

També es fan presents alguns dels elements clau en la vida del sant torinès: l’oratori de Valdocco, el Sistema Preventiu, la figura de Mamà Margarita, el paper dels laics i de la dona i, per descomptat, el protagonisme dels joves i l’atenció als més necessitats.

En definitiva, ‘Don Bosco hoy’ es presenta com un homenatge al fundador dels Salesians al 200 aniversari del seu naixement. El seu llegat encara es manté viu en més de 130 països del món.

També et pot interessar …