10 abril 2015


La presentació va tenir lloc ahir, 9 d’abril a les 19,30 hores en la seu de l’editorial Sant Pablo a Madrid. En les entrevistes, els protagonistes ofereixen el seu testimoniatge i la seua reflexió sobre la identitat i la missió de la vida consagrada, editat amb motiu de l’Any de la Vida Consagrada.

Les entrevistes han sigut realitzades per Luis I. Larra Llomes, franciscà conventual i periodista, amb una àmplia experiència en el camp de la informació religiosa. Els entrevistats, pertanyents a diverses ordres i congregacions, ostenten càrrecs diferents i representen els tres àmbits de la missió dels consagrats: l’acció pastoral, la contemplació activa i la missió ad gentes. La sinceritat i la claredat de les seues respostes ajudaran a tots els cristians a conèixer i a valorar més la vida consagrada i la seua importància crucial per a la vida de l’Església i de la societat.

A més del Rector Major dels Salesians, Ángel Fernández Artime, Luis I. Larra Llomes ha entrevistat per a aquest llibre a Juan José Aguirre, missioner combonià, bisbe de Bangassou (República Centreafricana); Dolores Aleixandre, religiosa del Sagrat Cor;  Mercedes Arbesú, missionera de María Mediadora en Malaui; José Mª Arregui, franciscà; Pilar Avellaneda, religiosa de la Congregació Cistercenca de Sant Bernardo; Núria Calduch-Beneges, missionera Filla de la Sagrada Família de Natzaret; Luis Ángel de les Heras, missioner claretià, president de la CONFER; Jesús Etayo, superior general dels Germans de Sant Joan de Déu; Julia García Monge, calasancia, secretària general de la CONFER; José Crist Rei García Parets, missioner claretià; Pilar Germán, cistercenc; Prado González, agustina del Monestir de la Conversió; entre altres.

El llibre compta amb pròleg del cardenal Carlos Amic Vallejo, franciscà, arquebisbe emèrit de Sevilla, i epíleg de Vicente Jiménez Zamora, arquebisbe de Saragossa, president de la Comissió Episcopal per a la Vida Consagrada i membre de la Congregació per als Instituts de Vida Consagrada i les Societats de Vida Apostòlica. Tots dos coincideixen a destacar la importància dels testimoniatges arreplegats en aquest llibre.

 

També et pot interessar …