9 abril 2015


Un any més, i ja és l’onzè, es realitzarà la Carrera Solidària que organitzen els Salesians Cooperadors de la Casa Salesiana de Borriana destinada a participants de totes les edats, a partir de 14 anys. La recaptació anirà destinada a finançar el projecte solidari "Equipament de de una casa per a joves necessitats en Catete (Angola)” i per a col·laborar econòmicament amb la Casa d’Acolliment "Don Bosco" de la ciutat.

La carrera se celebrarà el pròxim 26 d’abril de 2015. A les 10 del matí es donarà l’eixida des del Col·legi Salesià de Borriana, situat en el Passeig Sant Joan Bosco, 5  . A partir de les 12 hores tindran lloc, en les instal·lacions del Col·legi, totes les carrera per als més xicotets.
La distància a recórrer és de 10 quilòmetres, per a la categoria masculina i femenina i de 5 Quilòmetres per a la categoria cadet. També podran realitzar la carrera de 5 quilòmetres; els corredors sèniors que ho desitgen, però quedant fora de competició.

El lliurament de trofeus es realitzarà en finalitzar les carreres. Tindran trofeu, copa o medalla, els tres primers de cada categoria i tots els participants que arriben a meta rebran una borsa de corredor.

Les inscripcions es podran realitzar des del dilluns 20 al divendres 24 d’abril, així com el mateix dia de la prova. Juntament amb les dades de la inscripció es farà un donatiu de 7 euros destinat a la causa solidària.

També et pot interessar …