7 abril 2015

 
El Rector Major dels Salesians, Don Ángel Fernández Artime, estarà durant la seva visita, entre el dimecres 8 d’abril, quan arribarà a l’aeroport de Viru Viru de Santa Cruz-Bolívia, i el dimarts 21, dia en que partirà des de Quito-Equador cap a Roma. Trobades amb els germans Salesians, els joves del MJS i els membres de la Família Salesiana, emmarquen aquesta visita del X Successor de Don Bosco, en el marc de l’Any Bicentenari del seu naixement.

En la seva arribada a Bolívia, el Rector Major trobarà als salesians de l’orient del país a la comunitat de Muyurina. A més visitarà el Projecte Don Bosco a Santa Cruz. A Cochabamba tindrà la seva trobada amb el Consell Inspectorial i estarà no només amb els salesians d’aquesta ciutat, sinó amb els que treballen a Sucre. A La Paz tindrà una visita a El Alto. A més, en cadascuna d’aquestes ciutats tindrà una trobada amb la Família Salesiana i els joves del MJS.

Ja al Perú, Don A.F. Artime presidirà una Eucaristia a la Basílica de Maria Auxiliadora el 14 d’abril, on participarà tota la Família Salesiana, amics de l’Obra Salesiana, pares de família i joves. Entre d’altres aspectes a ressaltar d’aquesta visita es preveu una Conferència de Premsa, una trobada amb les FMA de Breña i una festa juvenil l’última nit, dimecres 15 d’abril.

El 16 d’abril arribarà a Guayaquil i serà rebut amb un dinar a Casa Don Bosco amb nens i joves del projecte Nois del Carrer. A Quito tindrà diverses trobades entre les quals destaquen: amb SDB i formants al Colegio Don Bosco de la Kennedy, amb educadors salesians a la Universitat Politècnica Salesiana, amb joves dels centres educatius Salesians, amb les FMA – HHSSCC-VDB a la Casa Provincial de les Filles de Maria Auxiliadora. A Cuenca Don A.F. Artime estarà en la Trobada Nacional del MJS; mentre que a Macas, a part de la trobada amb Família Salesiana i els joves, es reunirà amb els missioners del Vicariat Apostòlic.

 

També et pot interessar …