1 abril 2015


En vista de la multitud de sol·licituds rebudes, els organitzadors del VII Congrés Internacional de Maria Auxiliadora han vist la necessitat d’ampliar el termini d’inscripció fins al 30 d’abril. Són moltes les persones que estan col·laborant amb l’organització de l’esdeveniment que tindrà lloc del 6 al 9 d’agost en el Colle Don Bosco de Torí.

"El lema del Congrés: ‘Hic domus pixa, inde glòria pixa – Des de la casa de María a les nostres llars’, vol mostrar la presència materna de Maria, Mare de l’Església i Auxiliadora dels cristians, en el fer viure en tots els participants la bellesa de "ser família", explica Pierluigi Cameroni, en qualitat d’Assistent Espiritual Mundial de ADMA.

Són moltes les inscripcions ja rebudes i les manifestacions d’interès enviades des de diferents parts del món; açò demostra com la Família Salesiana, amant de Maria Auxiliadora, s’està mobilitzant per a estar present en aquest important esdeveniment, amb motiu del Bicentenari del naixement de Don Bosco i la institució de la festa litúrgica de Maria Auxiliadora.

També et pot interessar …