1 abril 2015


El dissabte 28 de març a les 20 hores, va tenir lloc una Gala benèfica organitzada per Salesians Alcoi en benefici dels projectes de la Fundació Salesiana Ángel Tomás. L’acte que es va celebrar en el teatre del Col·legi Salesià Sant Vicent Ferrer va comptar amb la participació de diferents grups artístics de la ciutat amb una estreta relació amb els Salesians: D3, Ana Valor, Tesalín i Crescendo.

El grup Crescendo, que educa a través de la música, amb les premisses que gaudisquen d’ella i que els servisca per a la seua formació com a persones va mostrar al públic una actuació en la qual el piano i la guitarra van ser els grans protagonistes. El grup juvenil D3 va delectar al públic amb alguns extractes de les seues obres com ‘Els miserables’ i ‘Chicago’.

L’antiga alumna del Col·legi Salesians Sant Vicent Ferrer, Ana Valor, animadora del grup Scout i ara cantautora amb el seu primer disc a l’esquena va emocionar al públic amb diverses de les seues cançons escrites des del cor. El grup de teatre infantil i juvenil, Tesalín, del Col·legi Salesians Sant Vicent Ferrer amb quasi 30 anys d’experiència va donar un toc divertit i carismàtic recordant algunes de les seues millors actuacions dels últims anys com les del Rei León i Tarzán.

La Fundació Salesiana Ángel Tomás dóna cobertura solidària a una sèrie de projectes destinats a ajudar i acompanyar a aquells joves més desfavorits de les Presències Salesians de la Zona Centre de la Inspectoria. Concretament a Alcoi, dotze xiquets d’ambients familiars complexos i situacions socials desfavorides, són atesos cada vesprada amb l’objectiu d’aconseguir un millor desenvolupament i una major integració social gràcies al Projecte d’Atenció Educativa Don Bosco.

També et pot interessar …