1 abril 2015


Després de l’èxit de la primera edició en 2013, el passat 24 de març es va repetir la jornada de portes obertes de la Casa d’Acolliment de Menors Don Bosco de València. En aquesta ocasió amb un caràcter més familiar, dirigida principalment als professors i agents socials directament implicats amb els menors del centre.

Van participar un total de 27 professionals i voluntaris dels col·legis als quals van els menors i d’entitats que desenvolupen programes de suport socioeducatius o esportius en els quals també participen alguns menors. Va haver-hi representants del Col·legi Salesià Sant Antoni Abat, de les Escoles professionals San José, del Patronat Sagrada família, del Col·legi Max Aub, del Centre Municipal de Serveis socials Salvador Allèn, del Programa Naif, de l’Habitatge de Suport a Dones “Ruth” i del Club Esportiu Albuixec.

Els propis menors al costat dels seus educadors, van ser protagonistes explicant i ensenyant als participants les instal·lacions de la casa. Posteriorment es va realitzar una presentació de tots els assistents a l’acte. Agraint-los públicament el treball que realitzen amb els menors i remarcant la importància de l’àmplia xarxa de suport educatiu de la qual tots formem part.

La jornada va continuar amb la projecció del curtmetratge “Qualsevol dia” realitzat pel taller de cinema Don Bosco amb el qual s’explica com és un dia en un centre d’acolliment de menors i que realitats viu tant l’educador com el propi menor.

També et pot interessar …