31 marzo 2015

Del 2 al 5 d’abril, convocats per la Delegació Inspectorial de Pastoral Juvenil o amb la gestió directa de la Parròquia o els Centres Juvenils, es duran a terme les trobades de Pasqua a la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora.
 
Ciutats com Antequera, Alcoi, Alacant, Borriana, Cartagena, Can Vilalta, Castellnou de Bages, Elx, el Campello, Ibi, La Orotava, Menorca, San José del Valle, Sanlúcar la Mayor, Puebla de la Calzada, Undués de Lerda, València , Xàtiva o Saragossa seran les seus que acullin famílies i joves, principalment a partir de 17 anys, procedents de diferents presències salesianes i congregats sota lemes com "Anem Amb tu", "Hi ha un amic en tu", "Viu la diferència", "Et toca", "Fent Camí" o "Creixem", que comparteixen una idea comuna amb més de "Dues-centes raons per ressuscitar!".

Un miler d’assistents participarà en aquest "Trobada Jove" que s’emmarca dins de l’Itinerari d’Educació en la Fe i que té com a destinataris naturals als joves de Vida, Terra Nova, Salterrae, Cooperadors, AA.AA, i tot aquell que vulgui celebrar la Pasqua en un clima profund i juvenil.
 
La celebració del Sopar del Senyor, la seva Mort i, sobretot, la joiosa Vetlla Pasqual, seran viscudes sota la clau de la trobada amb Crist ressuscitat i amb els altres. Els joves també estaran acompanyats en tot moments per animadors, educadors, famílies i salesians, que els sostenen en el seu camí de maduració en la fe i els acompanyen. Al mateix temps aquesta experiència, la unitat fonamental de continguts i el sentit unitari de les Trobades, garantint la presència salesiana i donant als assistents una especial intensitat a la vivència.
 
Cal destacar que enguany per fomentar la unió des de les diferents seus es llança a xarxes socials el hashtag –almohadilla;PascuaSalesiana que permetrà compartir i narrar les diferents experiències.

 

També et pot interessar …