27 marzo 2015

Del 16 al 20 de Març l’àrea d’infància va fer la setmana amb famílies dels projectes del Centre Obert i Aula d’estudi. La setmana amb Famílies consisteix en oferir la participació de les famílies a les activitats i tallers que fan els infants de l’ aula d’estudi i el centre obert durant  el trimestre. Això permet que tant les famílies com els infants visquin una activitat conjunta dins els seu dia a dia del Centre Obert i l’Aula d’estudi, i aprofitar l’espai del taller per compartir experiències i vivències de les famílies i els infants.

 
El grup de petits va realitzar la tarda en famílies el dilluns i van realitzar un joc a l’aire lliure al pati de l’escola  i després una dinàmica de grup a dins l’aula de petits, on van parlar de la família i el seu dia a dia a casa.
 
El grup de mitjans a la tarda de dijous va fer un taller de cuina. Van fer “fajitas “ i va ser un èxit de participació i, a més, el plat va quedar boníssim.
 
El grup de grans va organitzar un concurs de cuina on s’havia de fer una truita de patates i un pastís. Va ser una tarda molt entretinguda i divertida per tots ja que els tres grup que es van fer entre infants i famílies es van entregar moltíssim perquè el concurs fos un èxit.
 
L’aula de Primària va fer un taller de manualitats,  on tant els infants i les famílies es van endur un bonic record de la tarda. Per la seva banda l’aula e secundària també varen fer un taller de cuina que va ser un gran èxit.
 
L’experiència en general de tota la setmana va ser molt bona, tot i que des de l’equip ens hagués agradat poder ser moltes més famílies, tot i que sabem que compaginar el dia a dia familiar per poder parar tota una tarda es complicat. De totes maneres de cara el curs vinent intentarem igualar o millorar l’experiència viscuda durant aquesta setmana. 

També et pot interessar …