23 marzo 2015

Gràcies a la secció de notícies qualsevol podrà estar sempre al dia sobre els esdeveniments i fer així la gira pels 130 països en els quals treballa la Família Salesiana, amb i per als joves, seguint les passes de Don Bosco.

A la secció "Participa" es troba tota la informació referent a les entrades, les modalitats per fer-se voluntaris de Casa Don Bosco i el mòdul per poder-se inscriure a la newsletter.

La Família Salesiana serà present a l’Exposició Universal de Milà en 2015 en qualitat de participant representant de la Societat Civil.

La Congregació Salesiana, inspirada pel tema general d’Expo Milano 2015, ha conjugat la seva presència en "Educar els joves, l’energia per vida" per poder oferir l’experiència i la riquesa salesiana mitjançant tres punts de vista diferents, però profundament units: alimentar el cos, educar la persona i cultivar el somni.

Amb motiu d’aquesta participació, el passat divendres 20 de març va tenir lloc la presentació del web de la Família Salesiana a l’Expo Milà 2015. Aquest espai servirà per compartir l’experiència en aquest esdeveniment que es durà a terme de l’1 de maig al 31 d’octubre de 2015.
 
Les motivacions de la participació de trobada internacional es recopilen a la secció "Per què l’Expo 2015?".
 
La secció "Casa Don Bosco" conté la descripció del pavelló i permet descobrir, no només els materials i l’estructura, també el seu destí final un cop clausurada l’exposició.

 

 

També et pot interessar …