20 marzo 2015

El cap de setmana de passat es va realitzar la trobada dels AMICS 3-4 a Llinars del Vallés. Aquest any la trobada ha estat tot un èxit i ha marcat un precedent per als pròxims anys, amb una participació de més de 100 AMICS gràcies a la bona participació de les cases salesianes de Sant Boi, Sabadell, Badalona, Rocafort, Santa Dorotea, Horta, Martí Codolar, Parròquia sant Joan Bosco, Sant Vicenç dels Horts, Girona, Meridiana. 

Un cop arribats i instal·lats tots els AMICS a la casa de Llinars del Vallés es van veure sorpresos per una gran notícia: “Tots ells estarien obligats a la participació dels Jocs AMICS!”. La sorpresa va ser majúscula però els nois no es trobarien sols, durant tota la trobada van estar acompanyats per la Hanna i el Cato, dos companys que també es trobaven participant en els jocs. La Hanna, al contrari del Cato, va lluitar i va fer tot el possible per fer veure als AMICS que aquella situació era totalment injusta, que prohibien la seva llibertat.
 
Durant la tarda els nois van estar realitzant diverses proves en les quals es feia latent la gran quantitat d’ accions i objectes del nostre dia a dia que ens lliguen, com són els estereotips, la pressió de grup, l’aïllament social, entre d’altres. La tarda va continuar un cop brenats amb la realització d’unes titelles, en les quals els AMICS van poder expressar-se tal i com ells se senten.
 
Durant la celebració de la tarda, en Cato i la Hanna van presentar quines són les motxilles que a vegades carreguem a la nostra vida, sent una la pesada (la carregada de mals usos i males relacions amb el nostre voltant) i la més lleugera (en la que guardem un gran cor i ens ajuda a la realització dels nostres objectius).
 
Arribats ja a diumenge, van poder veure que el missatge de Jesús segueix viu encara avui entre nosaltres amb diversos testimonis. Per finalitzar la trobada, es va realitzar una eucaristia en la que es va convidar a tothom a SER LLIURES i tallar les cadenes que ens retenen.
 

També et pot interessar …