20 marzo 2015


En el mes de març un grup d’alumnes del col·legi “The Ladies´College”, de Guernsey Anglaterra, va visitar el Col·legi Salesià de l’Almunia, dins del programa d’intercanvi que els centres porten realitzant des de 2005, allotjant-se amb famílies dels alumnes del Col·legi Salesià.


Aquest intercanvi forma part del projecte Etwinning entre els dos centres, “El meu llibre viatger: Adventurous”. Es tracta d’un projecte de col·laboració en el qual es pretén fomentar la reflexió sobre la diversitat cultural europea i el concepte de ciutadania europea democràtica a través de l’ensenyament creatiu i, alhora, promoure la comunicació en anglés aplicant-la a situacions de vida real.

Els cerquen informació sobre els llocs que han visitat, relaten les activitats realitzades durant l’estada, expliquen el menjar típic, els llocs d’interès, festes típiques, història del lloc i personatges il·lustres. Tot açò té lloc amb un pla sistemàtic d’activitats, sempre mitjançant un treball cooperatiu i de col·laboració i amb l’ús de les noves tecnologies.

 

També et pot interessar …