26 febrero 2015

Dissabte 14 de febrer el Col·legi Salesià Sant Francisco de Sales de Còrdova, representat per alumnes de tercer de l’ESO, va participar en una nova edició de la FIRST Lego League (FLL), sent la segona experiència i la primera en la qual torna a casa amb un premi: Millor Projecte Científic.

La FLL és un torneig que desafia joves de 10 a 16 anys amb una temàtica del món real. A través de la resolució del desafiament els joves s’entusiasmen amb la ciència i la tecnologia, i aprenen valuoses habilitats per al seu futur professional i per a la vida. 

Els equips, composts per un màxim de deu membres i almenys un entrenador adult, han de programar un robot autònom per sumar punts en una superfície de joc temàtica, tot creant una solució innovadora a un problema plantejat com a part del seu projecte, guiant-se pels valors FLL.

El torneig celebrat, en el qual es van desenvolupar tres treballs fonamentals com a competició de robots, projecte científic i valors FLL, va servir per reconèixer el treball del professor Fernando Rueda i de l’equip d’alumnes que van veure recompensat el seu esforç i dedicació.
 
 

També et pot interessar …