23 febrero 2015


El dissabte 21 de febrer es van reunir en la Casa Salesiana del Campello més de seixanta persones, tots ells membres dels diferents consells de l’Associació de María Auxiliadora (ADMA) de la Comunitat Valenciana, Murcia i Zaragoza. Va presidir l’acte el salesià, consiliari de ADMA, Mario Pardos , acompanyat dels membres de la nova directiva i de la presidenta de l’Associació, Leonor Navarro Ferri.

Després de l’oració del matí, Joan Faner es va dirigir als participants per a explicar-los les diferents parts que componen la Família Salesiana, l’autonomia de les associacions, així com la coresponsabilitat laical, acompanyament, espiritualitat i arrelament de les persones que la formen, especialment de ADMA, comentant els seus estatuts, la seua història i difusió, mirant el present i el futur de la mateixa, repassant el reglament actualitzant-ho a poc a poc, aclarint els dubtes i els passos a seguir per a créixer en la coresponsabilitat laical.

En la trobada també va haver-hi temps de comentar els preparatius de cara al VII Congrés Internacional de María Auxiliadora, promogut per l’Associació i dirigit a tota la Família Salesiana, que se celebrarà a Torí del 6 al 9 agost de 2015. El lema del Congrés és: “Hic domus mea, inde gloria mea. (De la casa de Maria a les nostres llars: la seua misericòrdia de generació en generació”).

També et pot interessar …