12 febrero 2015


El memorial de teatre “Miguel Segura Molina”, en la seua desena edició, que organitza l’Associació d’Antics Alumnes, va tancar la festa de Don Bosco en Salesians Alcoi. El teatre de la presència salesiana Sant Vicent Ferrer d’Alcoi es va omplir al complet per a gaudir de les interpretacions dels grups Tesalín i Tesalín antics alumnes.
Es va iniciar l’acte amb les paraules del President de l’Associació, Juan Carlos Sempere, que va recordar la figura de Miguel Segura Molina, l’antic alumne que ho va donar tot pel teatre i que va deixar una gran collita de joves i majors que segueixen els seus passos ara en les taules. Així mateix, i com a record de Don Bosco avui, va recordar al Pare missioner Rosalvino Morán que exerceix de xicotet Don Bosco en els nostres dies en Sao Paulo.

A continuació el grup Tesalín va fer lliurament de la recaptació aquesta vetlada solidària a l’Associació per a la Integració del Xiquet (AIN) en ajuda dels seus projectes més immediats.
Tesalín va oferir el musical “Somnis de xiquet”. Una versió del musical “Ho he vist en somni” on es recrea la infància de Juan Bosco i la seua visió de futur fins a connectar-la amb el Bicentenari del seu naixement que celebrem enguany. Genial la interpretació dels joves artistes de Primària que van interpretar amb força i bon agrade diàlegs i coreografies delectant als assistents.
Tesalín AA.AA. va posar en escena un divertit sainet costumista valencià ”El que fan fer les dones”. Formaven el quadre artístic antics alumnes al costat de components de l’Associació de Pares i Mares del col·legi. Excel·lent interpretació que va divertir a majors i xiquets que va aplaudir amb ganes les peripècies dels personatges. Un gran tancament per a la Festa de Don Bosco 2015, l’any del Bicentenari del seu naixement.

També et pot interessar …