11 febrero 2015


Les alumnes de segon de Batxillerat de Salesians Borriana (Castelló), María Safont i Amanda Miravet, van rebre el 10 de febrer en el saló de plens de l’ajuntament les beques que anualment concedeixen la Fundació la Canyada Blanch i el consistori, als estudiants amb millor expedient acadèmic de la ciutat.

Les beques cobreixen l’estada durant tres setmanes en la ciutat anglesa de Bournemouth, així com un curs intensiu amb professors natius. Les activitats desenvolupades pels becaris van més enllà del campus, tenint l’oportunitat de visitar diferents ciutats en el Regne Unit i aproximar-se a la seua cultura. Visitaran l’Ambaixada d’Espanya a Londres, on seran rebudes per l’ambaixador, així com al Centre la Canyada Blanch de la prestigiosa London School of Economics i l’Institut Espanyol Vicente Cañada Blanch.

Aquest reconeixement és una recompensa als seus expedients acadèmics i al seu coneixement previ de la llengua anglesa.

Des del col·legi donen l’enhorabona a les alumnes i a les seues famílies: «És un orgull per al claustre de professors veure com aquestes alumnes, que estan en el col·legi des dels tres anys, no solament tenen un brillant expedient acadèmic sinó també els valors propis de l’estil salesià».

També et pot interessar …