3 febrero 2015


El CD va ser estrenat el passat dia 31 de gener en el transcurs d’un magne concert en directe, homenatge don Bosco, que es va celebrar en el teatre del Col·legi Salesià Sant Joan Bosco de València. Aquest projecte forma part de les múltiples accions programades per aquesta casa per a celebrar l’any Bicentenari.

El CD presenta nou temes de cort juvenil amb lletres actuals per a acostar als nostres dies experiències i vivències del sant dels joves.

L’obra en el seu conjunt pot considerar-se d’estil pop amb inclusions de jazz en diverses cançons. Un enregistrament potent, però sense estridències. En tot moment es distingeix cada instrument i cada veu. Un acurat treball musical ha cercat cadències noves i poc previsibles, la qual cosa reforça l’originalitat dels temes. Les lletres aprofundeixen en el significat d’alguns moments de la vida de don Bosco, establint nexes entre les seues vivències i el nostre temps.

La música de les cançons, -així com arranjaments, orquestració i adreça-, ha estat composta per Juan Peris Roig sobre textos de José J. Gómez Palacios. Tant els músics com els cantants i tècnics de so són joves pertanyents a l’obra salesiana Sant Joan Bosco i Sant Antoni Abat de València. L’enregistrament i els aspectes tècnics de l’edició han sigut gestionats en els estudis de Produccions Assisi, que radica i forma part de la comunitat educativa de la citada casa salesiana.

També et pot interessar …