23 enero 2015


Durant les vacances de nadal Salesians Cabezo de Torres (Múrcia) va reformar completament les condícies de la planta baixa d’Educació Primària. Era una proposta de millora que els pares havien sol·licitat, i aquest començament d’any ha sigut l’ocasió per a encarar-la, aprofitant les vacances de nadal.

D’altra banda, s’han instal·lat tres noves pissarres digitals completes, que se sumen a les instal·lades en l’etapa d’Educació Infantil, un recurs tecnològic de gran eficiència per a aquests nivells. Els docents d’aquests cursos, estan molt contents amb la instal·lació d’aquest material que sens dubte, els facilitarà la seua labor professional. L’alumnat ha rebut aquesta novetat amb gran il·lusió i expectació.

A més, s’ha dotat de barres anti pànic i panys de seguretat a quatre portes dobles, dos simples, i s’ha modificat l’accés de l’escala d’incendis.  A fi d’adequar els accessos a la normativa vigent, i dins del nou pla d’emergències, s’han modificat els accessos de primària i secundària, per a facilitar les evacuacions. En secundària s’ha modificat la fusteria metàl·lica, construint una gàbia per a guardar les pilotes, i suprimint el reixat de l’escala. També s’ha modificat la porta d’accés al pati des de recepció, de manera que òbriga cap a fora, segons la normativa. El següent pas serà la realització del simulacre d’evacuació, i l’engegada del nou pla d’emergències.

També et pot interessar …