21 enero 2015


El cap de setmana del 16 al 18 de gener, i després de 8 mesos d’assajos, va tenir lloc l’estrena del Musical Don Bosco (1988) animat i portat avance per més de 60 famílies.

Amb un pati de butaques al complet en les quatre representacions, i els sentiments a flor de pell, el Musical Don Bosco va fer vibrar i emocionar-se al públic en cada escena, cada ball, cada cançó.
Alguns dels comentaris del públic i del mateix cos d’actors i ballarins van ser:

“Diuen que a les persones bones els passen grans coses, llavors jo he de ser un àngel perquè m’han donat el millor regal que algú pot rebre en la vida, que sou tots vosaltres. Gràcies per aquesta experiència meravellosa, per cada riure, per cada error i cada escena o ball perfecte, per cada mala paraula i cada gest d’afecte, per tant i per tot. I gràcies també perquè aquest cap de setmana no ho vaig a oblidar mai, ja que els moments feliços no es recorden pel lloc en el qual els vas viure, ni l’hora, ni el dia, sinó que es recorden per les persones amb les quals els has viscut, i jo ho he compartit amb els millors. No és un adéu, ni un fins prompte, és un "ens veiem el dia 1 de febrer". Però recordeu que us adore, i que com ell deia, "Sempre alegres. Sempre"”.

“Reunir-se en equip és el principi, mantenir-se en equip és el progrés. Treballar en equip assegura l’èxit. Gràcies família, gràcies Don Bosco!”

“Gràcies per aquests mesos junts! Allò que es fa amb amor es manté, allò que es fa per amor ens manté, allò que és tot amor, per si solament, se sosté. Gràcies Don Bosco!”

“Gràcies a Don Bosco i a aqueixes persones que ens han ajudat a formar una família”.

“Tot el que ens heu fet viure ha sigut emocionant. Don Bosco està orgullós, segueix viu entre nosaltres, i vosaltres ho heu demostrat. Gràcies!”

“És possible festejar a Don Bosco amb molt afecte, música i ball. Gràcies!”

“Impressionant i emocionant posada en escena. Els cuarentones hem vibrat i rejovenit. Gràcies!”

“Enhorabona pel treball que esteu fent, sou uns campions, per tot l’esforç realitzat, per la il·lusió i alegria que ho feu i per l’entusiasme dipositat en tots aquests somnis. Gaudir-ho i a fer que ho gaudisquen els altres”.

“Gràcies Don Bosco! per seguir present en el nostre món, en la nostra casa, en les nostres vides. Seguim gaudint de tu, i més en enguany de bicentenari. El Musical Don Bosco queda en el record, però nosaltres, seguim”.

 

També et pot interessar …