16 enero 2015

Ja us havíem anunciat a través de les xarxes socials i de la web que us reservéssiu el proper 9 de febrer, a les 20:30 h,  per assistir a la Gran Gala Solidària de la Fundació Magone – Acció Social dels Salesians que tindrà lloc a l’Aribau Multicines (C/Aribau, 5, Barcelona).

L’objectiu ben clar i solidari: donar suport als projectes socials amb els infants i joves més desfavorits de Catalunya. La venda d’entrades ja s’ha posat en marxa i les localitats són numerades. 
 

Compra aquí tus entradas

 En Bruno Oro, el popular actor de Polònia, ens convida a participar a la Gran Gala, on també hi serà en Pep Plaza i en Mag Lari, i alguna sorpresa més que encara no podem desvetllar.  
 

Si us és impossible venir també podeu contribuir a través de la Fila 0. Us necessitem més que mai, per poder seguir impulsant moltes més Històries Magone, històries de superació, il·lusió i esperança

Us demanem que en feu màxima difusió entre les vostres famílies, amics, coneguts, companys de feina, perquè us necessitem a tots perquè cap infant i jove perdi la seva oportunitat. Tota la informació la trobareu a www.fundaciomagone.org


Com podeu ajudar-nos a fer-ne la màxima difusió:

 

També et pot interessar …