8 enero 2015

Moltes de les nostres ciutats tenen carrers, places, avingudes, rotondes, que porten el nom de Don Bosco, Maria Auxiliadora o altres referits a salesians. Formen el mapa salesià dels nostres països. Però, on són?

Amb motiu del Bicentenari del naixement de Don Bosco, l’Oficina de Comunicació de Salesians Espanya ha posat en marxa a les xarxes socials la campanya hashtag DonBoscoOnTheStreet. L’objectiu és crear un mapa amb els llocs públics salesians del país.

La idea consisteix a crear un mapa a Google Maps amb imatges de carrers, places, avingudes, altres adreces, monuments … en municipis d’Espanya que portin el nom de Don Bosco, Maria Auxiliadora, sants salesians, salesians cèlebres o llocs salesians. No es tracta tant de fotos de col·legis i obres salesianes, sinó dels espais públics que els ajuntaments han dedicat a la Família Salesiana.

Per a això, la campanya convida a compartir a través de les xarxes socials fotos d’aquests llocs salesians emprant el hashtag DonBoscoOnTheStreet. També es poden enviar per correu electrònic a prensa@salesianos.es i nosaltres ens encarreguem d’anar completant aquest peculiar mapa salesià. Les fotos, es demana que ens enviïn diverses, han de reflectir clarament el nom del lloc, amb un pla curt de la placa amb el nom, i l’espai, amb diversos plans generals amplis on es vegi carrer, plaça, etc.

Tota la informació sobre la campanya es pot consultara la  página web del blog del Bicentenario en España

El mapa, amb alguns exemples, ja es pot veure aquíA poc a poc s’anirà completant amb la participació dels usuaris.
 

També et pot interessar …