26 diciembre 2014

Més d’una dècada portava la Germandat Salesiana de Màlaga somiant amb un espai enfront del Santuari que costava molt en els últims temps, però que, des del passat 5 de desembre, i després d’encomanar-se a Santa Maria de l’Auxili, s’ha pogut dur a terme amb la signatura oficial per part de la Confraria.

La compra d’aquest nou lloc per a la Casa Germandat s’ha tancat en 160.000 euros, i ha pogut realitzar-se gràcies a un préstec de 115.000 euros concedit per Unicaja. La quantitat de compra s’ha completat amb 45.000 euros d’un fons de la pròpia Germandat. A l’hora de la signatura va haver-hi dificultats formals d’última hora en una operació que es va allargar des de les 10 fins a les 15. A les 18 la Junta de la Confraria i alguns germans prenien possessió del local per a procedir a la benedicció del mateix pel director espiritual Leandro Maillo. 

Després de la Setmana Santa del 2015 començarà el procediment per a la realització del projecte arquitectònic i les corresponents llicències municipals. Una vegada obtinguts aquests permisos es procedirà a l’obtenció de l’altra part del crèdit per a realitzar l’obra. El pressupost inicial de tota l’obra, inclòs el solar, és de 400.000 euros.

Aquest mes de desembre la Germandat Salesiana de Màlaga ha fet un pas important però com diuen "ara fa falta treballar molt per a pagar el solar i dur a terme l’obra. Farien falta solament 340 benefactors que donaren mil euros cadascun i estaria tot pagat. Difícil?".

En la Germandat Salesiana els somnis es compleixen per Nadal.
 
 

 

També et pot interessar …