22 diciembre 2014

 

El dimarts 23 de desembre, a les 12:00, a la sala de premsa del Teatre Riberas del Guadaira, tindrà lloc la roda de premsa de presentació de l’estrena de “Gracias Don Bosco, soñar tu mismo sueño”, musical realitzat per la Congregació Salesiana d’Espanya amb motiu del Bicentenari del naixement de Sant Joan Bosco.

L’acte comptarà amb el següent programa:

1. Benvinguda – Projecció en exclusiva del desenvolupament del musical

2. Intervencions

– D. Álvaro de Sousa, director del musical.

– Sra. María José Borge, tinent d’alcalde regidora de l’Auditori Riberas del Guadaíra.

– D. Fco. José Pérez Camacho, Delegat de Pastoral de la Inspectoria Maria Auxiliadora

3. Interpretació de dos temes en directe – Tancament.

A l’acte també assistiran el director tècnic i la directora escènica per atendre els mitjans que ho desitgin. A més, els assistents rebran un ampli dossier i un present com a record de l’estrena de l’espectacle.

Finalitzarà amb la tradicional fotografia dels representants davant les Coves d’Albero.

La data de l’estrena serà el proper 24 de gener de 2015, a dos quarts de set de la tarda, al Teatre Riberas del Guadaíra de la localitat sevillana d’Alcalá de Guadaíra. Així mateix, el 25 i 31 de gener tindran lloc noves representacions del musical, a les dotze del migdia i a dos quarts de set de la tarda.

Les localitats, a un preu de 10 i 12 euros, es poden adquirir al web del musical "Gracias don Bosco" i en la del teatre Riberas del Guadaíra des del passat 7 de desembre. Un espectacle que ha aixecat una gran expectació com va poder demostrar la gran demanda durant les primeres 48 hores en què es va esgotar el 90% de l’aforament de les cinc funcions programades.

Un projecte més enllà de l’entreteniment

"Sant Joan Bosco, nascut a Itàlia el 16 d’agost de 1815, mai va poder imaginar que a les portes del bicentenari del seu naixement, en una ciutat al sud d’Espanya, un elenc format per més d’un centenar de persones de diferents presències salesianes anaven a reunir-se per agrair mitjançant la música el treball realitzat pels joves durant tota la seva vida ". Amb aquestes paraules es va anunciar el llançament d’aquest projecte nascut el 2009. Un musical que realitza un recorregut per la figura del fundador dels Salesians, des del seu somni als nou anys d’edat fins a l’expansió de la família salesiana per tot el món.

La companyia està formada en la seva major part per infants i joves, que troben en el musical un espai en el qual relacionar-se i formar-se, alhora que es diverteixen. Un ampli elenc que interpretarà 20 cançons escrites per Emilio Ramírez, sobre un guió de Diego F. Ramírez i Álvaro de Sousa, professors del col·legi salesià Santísima Trinidad de Sevilla.

Més de dotze mesos de treball que es materialitzaran el proper 24 de gener a Alcalá de Guadaíra: una data en què somiar amb Don Bosco.

"Amb els joves, per als joves"

El Musical “Gracias Don Bosco, soñar tu mismo sueño” i la Pastoral Juvenil Salesiana d’Espanya ofereixen aquest musical, amb la finalitat d’estendre el projecte a tot el món salesià durant l’any del Bicentenari del Pare i Mestre dels Joves.

Durant les setmanes prèvies a l’estrena podrà descarregar-se un índex temàtic on s’inclouen 20 temes de treball, a més de les respectives fitxes per a infants, preadolescents, adolescents, joves i adults. Cadascuna d’aquestes fitxes inclou una presentació i un context per cada tema; a més desenvolupa el tema respectiu amb diferents activitats i preguntes per a la reflexió.

D’altra banda, vénen les 20 cançons del musical en format MP3, les quals inclouen els Play-Back amb cors i sense cors, per ser utilitzats segons les necessitats. A més compta amb un arxiu de text amb totes les lletres de les cançons.

Finalment, el material posa a disposició el guió – escaleta del musical, no només en espanyol, sinó també en anglès i francès. D’altra banda, per a Espanya inclou català, basc i gallec.

És possible descarregar el material des de sdb.org

També et pot interessar …