16 diciembre 2014

El diumenge 14 de desembre el Teologat espanyol amb seu a Madrid-Atocha es va vestir de gala per a celebrar la recepció del ministeri del lectorat de Manuel Ramos i Germán Rivas, tots dos germans salesians de la Inspectoria Salesiana Santiago El Major.

Al final de la vesprada, la comunitat es va congregar en la capella per a acompanyar a Manolo i Germán en aquest acte especial que va comptar amb la presència de l’Inspector Juan Carlos Pérez i la companyia del seu vicari, Samuel Segura.

L’inspector, que va presidir una senzilla i especial celebració de la Paraula, va animar als dos germans a assumir el seu nou ministeri amb entusiasme, sent conscients de la gran importància de ser portadors del missatge de l’Evangeli als joves.

El ministeri del lectorat suposa un pas més en el procés formatiu d’aquests germans, com a camí de preparació cap a l’ordre sacerdotal. Es tracta d’un ministeri laical al que per tant poden accedir també els seglars, però que gaudeix d’una especial rellevància per a aquells que es preparen per al presbiterat, doncs l’anunci de la Paraula, de la qual són portadors, és un dels seus trets més característics.

També et pot interessar …