10 diciembre 2014

Fa una dècada que Sor Eusebia Palomino va ser beatificada pel Papa Joan Pau II. Diumenge que ve, dia 14, se celebrarà el seu pas amb una missa en la capella del col·legi Sant Joan Bosco de les Salesianes que serà retransmesa per Televisió Espanyola. La data elegida és el diumenge més proper al dia del seu naixement, ja que Sor Eusebia va nàixer a Cantalpino l’últim mes d’un any i l’últim any d’un segle, el 15 de desembre de 1899.

Sor Eusebia Palomino va ser humil i estava dotada d’un halo espiritual sorprenent. Encara que escrivia amb moltes faltes, les seues cartes porten un missatge propi d’una persona especial. Aquest prodigi del seu interior era conegut per les gents de Valverde del Camino (Huelva), poble on va passar els seus últims anys de vida i on va desenvolupar la seua vocació com a Filla de Maria Auxiliadora.

Sor Eusebia era coneguda, estimada i escoltada per la gent del poble. Va tenir somnis premonitoris i es va oferir a Déu per la salvació d’Espanya i el final de la Guerra del 36.
 
 
 

També et pot interessar …