10 diciembre 2014

L’Oficina de Comunicació Social de la Pastoral Juvenil dels Salesians del Piemont i Vall d’Aosta, encarregats per la diòcesi de Torí, han creat dos vídeos per a promoure els tres grans esdeveniments del 2015 a Torí: l’Exposició del Llençol Sant, el Bicentenari de Don Bosco i la visita del Papa Francesc a la ciutat.

El primer vídeo mostra el significat del lema triat per a l’exposició “L’amor més gran”. A través de les contribucions dels voluntaris, d’animadors i de l’arquebisbe de Torí, Mons. Nosiglia, i les reflexions sobre el Llençol Sant i la Passió de Crist dels Papes Joan Pau II, Benet XVI, i Francesc, el vídeo convida a fer-se "mirar, estimar i canviar per l’amor més gran".

El segon està titulat, “L’amor deixa una marca” i convida els joves de tot el món a la trobada amb el Papa, el 21 de juny, en la central Piazza Vittorio. El vídeo també fa part del projecte “Turin For Young 2015” (Torí per als Joves 2015), ideat per la Pastoral Juvenil Salesiana i la diòcesi de Torí per a millorar el servei oferit als joves durant l’any del Bicentenari de Don Bosco.
 

També et pot interessar …