9 diciembre 2014

En el marc de la concelebració eucarística de la festa de la Inmaculada Concepció, Vicent Morillo ha rebut emocionat la Distinció d’Honor de la Confederació d’Antics Alumnes, en la seua categoria d’or, de mans de Fernando Arce, el seu president.

“T’has lliurat sense límits com autèntic creient, com autèntic salesià”, va afirmar en la seua homilia Juan Bosco Sancho, delegat de l’Inspector. I va afegir: “Els salesians et devem molt perquè ens has ajudat a créixer com a persones. La teua vida ha sigut un regal per la teua fe, perquè has viscut enamorat de Déu, de Don Bosco i de Maria Auxiliadora”.

Un llarg aplaudiment de tota l’assemblea va retrunyir en el temple parroquial de Sant Antoni Abat i va rubricar el moment en el qual Vicent Morillo va rebre la seua distinció.

En la celebració van participar a més el Consiliari Regional, Eduardo Arduña; el rector i director de la casa salesiana, Javier Sevilla; el consiliari local, Francisco Córcoles i el president de l’agrupació local, Emilio López Devesa, entre d’altres.

Vicent Morillo té en l’actualitat 88 anys, ha sigut antic alumne del Col·legi Salesià Sant Antoni Abad i és salesià cooperador. Des de fa molts anys presta els seus serveis en la parròquia salesiana del carrer Sagunt i ho fa de forma voluntària amb total disponibilitat i senzillesa.

També et pot interessar …