3 diciembre 2014

La presentació de la novel·la a Mérida tindrà lloc el proper dilluns 15 de desembre a les 19:30 al Parador Nacional "Via de la Plata". L’acte comptarà amb la participació de l’autor emeritense a qui acompanyaran l’editor José Membrive, el filòleg Gabino Carmona i el periodista Carlos Martín.

José Miguel Núñez (Mèrida, 1963) és doctor en Teologia Dogmàtica (Roma, 1995). Llicenciat en Filosofia (Universitat de Granada, 1995) i doctor en Filosofia (Doctorat Europeu a la Universitat Hispalense, Sevilla, 2010). Educador i professor universitari, és autor de nombrosos assajos al voltant del món educatiu i juvenil. Ha publicat recentment Cien palabras al oído (2012) i A vueltas con Dios en tiempos complejos. Diálogos con Gianni Vattimo (2013). Ha treballat com a conseller general per a Europa Oest de la Congregació Salesiana després d’haver estat Provincial d’Andalusia, Canàries i Extremadura, etapes que li van permetre submergir-se en la Pastoral Juvenil i en la Formació dels salesians coneixent en profunditat la vida de Bartolomé Blanco fins a quedar atrapat per ell.

Aquesta obra, ambientada a la preguerra civil espanyola, aborda l’escenari i l’univers cultural de l’època a través de Bartolomé Blanco: un personatge de traços poderosos, sindicalista catòlic i activista, compromès en primera línia en la transformació social del seu temps.   

La novel·la publicada per Edicions Carena ha estat finalista del Premi "Hispania" de novel·la Històrica 2013 gràcies a un argument en el qual l’amor apassionat, la reconciliació d’un poble i la memòria oblidada s’entrellacen 1 història actual que anirà desentranyant detectivescamente Carmen, una dona en plena crisi personal en l’Espanya dels vuitanta. La protagonista es veurà involucrada en un descobriment inesperat i revelador que li farà emprendre un viatge interior i que canviarà la seva pròpia vida.
  
L’obra està disponible per a la seva adquisició on-line a Amazon, El Corte Inglés i la casa del libro, o bé directament a Ediciones Carena
 

També et pot interessar …