2 diciembre 2014

p { margin-bottom: 0.25cm; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 10); line-height: 120%; text-align: left; widows: 2; orphans: 2; }p.western { font-family: «Calibri»,serif; font-size: 11pt; }p.cjk { font-family: «Droid Sans Fallback»; font-size: 11pt; }p.ctl { font-family: «Calibri»; font-size: 11pt; }

El superior de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora, Cristóbal López va visitar el 17 de novembre l’obra de l’Almunia. Aprofitant la seua visita s’inaugura l’any del Bicentenari del naixement de Don Bosco. Per aquest motiu durant aquest curs tindran lloc multitud d’activitats per a commemorar el naixement de Don Bosco, fundador de la Congregació Salesiana.

A primera hora del matí Jesús Atalaie, representant de la comunitat salesiana i Cristóbal López van participar en els famosos “Bon dies” (minuts en els quals es convida a tot el col·legi a reflexionar sobre diferents temes amb els quals s’intenta formar dia a dia als alumnes). A mitjan matí l’alumnat del centre juntament amb el professorat va assistir a la inauguració de l’any del Bicentenari, un acte en el qual també van participar famílies, Asociació de Maria Auxiliadora, Asociació de Pares i representants de l’Ajuntament. Diversos alumnes del centre van llegir unes paraules recordant la figura de Don Bosco i agraint a Cristóbal, als salesians i professors la seua labor dia a dia en el treball amb la joventut.

Per a finalitzar Cristóbal va descobrir una placa de ceràmica, realitzada per la “Escola de ceràmica de Muel”. En aquesta es representava la torre del col·legi, el logotip del bicentenari i la frase: “Dos segles de vida, dos segles de somnis”, en relació al *bicentenario. Dos segles de vida de Don Bosco i dos segles de somnis, somnis que no han deixat si es fes realitat allí on estava Don Bosco. Un d’ells el somni de la família Laviaga-Castella que un dia va somiar amb un centre formatiu en la localitat per als joves de l’Almunia i voltants. Després del descobriment de la placa Cristóbal va dedicar unes paraules a tots els assistents, per a donar pas a escoltar l’Himne del Bicentenari i després de convidar a no deixar de somiar… es van deixar volar uns globus amb els nostres millors desitjos perquè allí on arriben es puguen fer realitat.
L’agenda de l’Inspector va continuar a la vesprada amb interessants trobades amb el claustre de professors, equip directiu, APAS, ADMAS, on no van faltar paraules de proximitat, il·lusió i ànim.


Amb aquest acte el Centre Salesià ha inaugurat l’any del Bicentenari que continuarà en el 2015 amb diferents esdeveniments que s’aniran anunciant més endavant. Conferències, festivals, concursos… tot açò per a celebrar que fa dos segles que va nàixer Don Bosco, que la vida segueix creixent i que Don Bosco es fa més fort amb el pas dels anys, fent-nos més forts també a cadascun dels quals coneixem la seua forma de treball amb els joves.

 

També et pot interessar …