24 noviembre 2014

Una de les cites tradicionals del Nadal utrerana com és el «Pregó dels Salesians», ja té protagonista. En aquesta ocasió l’encarregat serà el salesià Juan Carlos Pérez Godoy, Provincial de la Inspectoria Salesiana Santiago el Mayor, en un acte que tindrà lloc el 19 de desembre a partir de les 20.00 a la basílica de Maria Auxiliadora.
 
Aquest any se celebra la quarantena edició d’un pregó que tindrà un especial gust salesià amb motiu de la celebració del bicentenari del naixement de Sant Joan Bosco. Per aquesta raó, cobra valor l’elecció del pregoner en la figura de Juan Carlos, persona molt vinculada a Utrera, en ser antic alumne de la casa, en la qual va exercir com a clergue i professor, a més de la proximitat durant l’exercici de les funcions com Delegat de Pastoral Juvenil o Provincial de la Inspectoria Maria Auxiliadora.
 
Cal destacar que Juan Carlos Pérez va ser el pregoner de la Setmana Santa de Cádiz en l’última edició amb el pregó pronunciat el passat 6 abril 2014 al Gran Teatro Falla.
 
El pregó del Nadal és una activitat molt esperada a Utrera, que habitualment marca el començament d’una època especial i que ha estat protagonitzat en els últims anys per personalitats procedents de diversos àmbits de la política, la cultura, la comunicació i l’Església, de la talla de Jesús Vigorra, Carlos Amigo Vallejo o José Chamizo, entre d’altres.
 
D’altra banda, s’ha pogut conèixer que la comissió organitzadora de la Cavalcada ha presentat entre les seves novetats la presència d’una carrossa amb motiu del Bicentenari de Sant Joan Bosco dins del seguici que recorrerà els carrers d’Utrera.

També et pot interessar …