20 noviembre 2014

En el matí del 18 de novembre, el director del col·legi, Diego Molina, i el director gerent d’Hoy.es, Miguel Ángel Jaraíz, van signar l’acord en les instal·lacions del col·legi salesià. Gràcies a aquesta rúbrica, Hoy.es proporcionarà al centre l’allotjament en la xarxa del seu mitjà digital, utilitzant un suport similar al dels 29 hiperlocals dedicats a la informació exclusiva de diferents municipis de la geografia regional. Per la seua banda, el Col·legi Ramón Izquierdo serà el responsable dels continguts que apareguen en la web.

«L’ús de la plataforma serà el donar a conèixer la vida educativa del centre», va assenyalar el director del Ramón Izquierdo. Diego Molina va subratllar que aquest nou mitjà de comunicació permetrà conèixer l’actualitat de tota la comunitat que gira entorn al centre salesià. «Fem servir més el terme casa que col·legi perquè una casa té molts ambients. Ací moltes persones participen en varis d’ells: la parròquia, les activitats d’oci, els antics alumnes, el club poliesportiu…», va explicar Molina.

D’aquesta forma, el públic objectiu al que es dirigeix aquesta iniciativa serà molt superior al del miler d’alumnes que actualment estudien en el Ramón Izquierdo. Pares, parroquians o antics alumnes també hi podran conèixer a l’instant l’actualitat informativa del centre.

Més informació en la web del diari Hoy.es
 

També et pot interessar …