18 noviembre 2014

El matí del dimecres 12 de novembre es va signar un conveni entre l’Oratori Don Bosco, Cinemajoven i l’Ajuntament de Sanlúcar la Mayor pel qual s’estableixen acords de col·laboració entre el consistori i les dues associacions en relació a tots els projectes els beneficiaris dels quals siguin els joves de la localitat.
 
En la signatura del conveni van estar presents l’Alcalde de Sanlúcar la Mayor, Antonio Manuel Pérez, la Delegada Municipal de Joventut, Ana Isabel González Robayo, el president del "Oratori Don Bosco", Daniel de Alarcón; i el president de "Cinemajoven", Ángel Cristo Monge. També va ser-hi present la tècnica municipal de Joventut, Leonor Martínez.
 
L’Associació Juvenil Don Bosco és una entitat fundada pels Salesians fa més de 25 anys. L’associació es dedica a educar i oferir una alternativa de temps lliure a tots els nois i noies que ho desitgin entre 6 a 18 anys d’edat, des d’un punt de vista i una mirada salesiana dels joves i amb la mentalitat educativa de Sant Joan Bosco.

 

L’associació està formada per diversos equips de treball i comissions que es coordinen per a una millor resposta a les necessitats dels infants participants de l’associació. En l’equip de Pastoral es troben els coordinadors Manolo i Ana, el president de l’associació Daniel De Alarcón, el secretari Jesús Pérez, Rocío Fraile encarregada de la tresoreria, Luis de Alarcón de vocalia, el salesià Javier González, Lola Camps com a representant de cooperadors i Paco Barrios, representant de la Casa Juan XXIII.
 

També et pot interessar …