14 noviembre 2014

La casa salesiana Sant Joan Bosco de València inicia “Els Dijous amb don Bosco”; activitat enquadrada en el pla del Bicentenari. Aquesta activitat ve a complementar a moltes altres de diversa índole.

 

“Els Dijous amb don Bosco” donen nom a una sèrie de conferències distribuïdes al llarg de tot el curs 2014-2015 sobre la figura històrica, la pedagogia i l’espiritualitat del sant. Amb aquesta activitat l’obra salesiana desitja aprofundir, de forma sistemàtica, sobre la rica personalitat del sant dels joves.

La primera de les conferències portava per títol “Els contextos de don Bosco”. José J. Gómez Palacios va ser l’encarregat de presentar el context històric, social, polític i educatiu en el qual es va desenvolupar la vida de don Bosco. El bon fer del conferenciant i la satisfacció dels participants per conèixer noves facetes de don Bosco, auguren un bon desenvolupament de l’activitat al llarg del curs.

Alguns dels “dijous” previstos per a enguany són els següents: “Els educadors de don Bosco” (De Mamà Margarita fins a do *Cafasso passant per don *Caloso i don José *Lacqua). “1.859: Un any en la vida don Bosco”. “Una frase, una idea, un sistema”. “Les anècdotes-símbol en les memòries del *Oratorio”. “L’ecosistema educatiu de don Bosco”. “Els patis de don Bosco i la relació educativa”. “El somni i els somnis de don Bosco”… etc.
 

 

 

També et pot interessar …