14 noviembre 2014

p { margin-bottom: 0.25cm; line-height: 120%; }a:link { }

Dijous passat 30 d’Octubre, vam tenir l’honor de rebre a Sant Josep Artesà  Tomás Candela, recentment proclamat a Japó Campió del Món de Mecànics Yamaha. Tomás és antic alumne de Sant Josep Artesà i actualment treballa en el Concessionari Oficial Yamaha Motos Lean. Aquesta empresa, situada en la nostra ciutat des de fa més de 40 anys, col·labora estretament amb el nostre centre acollint alumnes de Formació Professional en pràctiques. Des del passat curs també és pionera en la formació d’alumnes en la modalitat FP Dual.

Malgrat estar lesionat en una mà, Tomás es va proclamar fa uns mesos Campió d’Espanya en la final que es va disputar en les instal·lacions de Yamaha Motor Espanya a Barcelona. Aquest títol li va valdre una plaça en la final mundial que es va celebrar el passat mes a Iwata, Japó.

En aquest Certamen es va proclamar Campió del Món davant quasi una trentena de finalistes de diversos països, va guanyar quasi totes les proves i va batre algun que altre rècord. Cal destacar que el nombre total de mecànics participants en els campionats d’enguany ha sigut de 32.000.

Tomás va compartir les seues experiències amb els alumnes de 1r. i 2n. d’Electromecànica de Vehicles, FP Bàsica i 2n. de PCPI en les mateixes instal·lacions que, no fa massa temps, li van servir per a iniciar la seua formació en el món del motor. A través d’una exposició fotogràfica els va anar explicant els detalls dels campionats i les diferents proves a les quals ha sigut sotmés a Japó, també va tenir temps de fer una mica de turisme en el país nipó. Després d’açò, en una animada xarrada, els xics li demanaren consell i li preguntaren sobre el seu treball, la seua formació, les seues aspiracions, etc. Des de la humilitat que el caracteritza, l’antic alumne va destacar la importància de la formació en el món de l’Automoció, animant als xics a millorar dia a dia i a perseguir els seus somnis fins a veure’ls complits. En finalitzar l’acte, els xics s’han fotografiat amb el  convidat i amb el preciós trofeu conquistat.

 

També et pot interessar …