10 noviembre 2014

L’escola salesiana de Badalona mostra un cop més el seu costat més solidari i enguany participarà activament en La Marató de TV3 dedicada a la investigació de malalties cardiovasculars. Ho ha comunicat l’escola amb una carta als pares de l’alumnat.

Participarà activament amb diverses iniciatives com: xerrades de sensibilització adreçades a l’alumnat, participació en el concurs de pintura i decoració de rètols, i la col·laboració en la campanya promoguda per la Mútua General de  Catalunya “Un origami, un euro”, que consisteix en elaborar grues  de paper amb la tècnica de la papiroflèxia.

Per cada grua de paper que es faci, la Mútua General de Catalunya donarà un euro en benefici a la Marató. També  des de l’escola s’anuncia que hi ha molts tutorials que ensenyen a fer-les i diuen que val la pena “que els vostres fills i filles, adreçant-se als pares, us expliquin de primera mà la història de la  Sadako Sasaki i les 1.000 grues de paper.
 

En las tutorías y / o buen día se está trabajando en esta actividad, pero quieren que sea una iniciativa que vaya más allá de la escuela, entre las familias, los amigos, etc., y formar una auténtica cadena de solidaridad. Por ello invitan a los padres "a continuar implicándose tal y como lo hacen sus hijos e hijas".

 

 

També et pot interessar …